Ana Sayfa Yaşam 14 Şubat 2016

Morpa Kampüs Üye Ol Kaydol

Morpa Kampüs Üye Ol Öğrenci (Üye Olmak istiyorum)

Morpa Kampüs Üyelik İle İlgili Bilgiler ve Yorumlar

morpa kampüs,morpa kampüs 4.sınıf,morpa kampüs 5. sınıf,morpa kampüs deneme üyeliği şifresi nasıl oluyor,morpa nasıl, www.morpakampus.com.tr

Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerdedestekolmak içinhazırlanmış, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılanbilgisayardesteklibir eğitim yazılımıdır. OynayarakÖğretmeye amaçlıgüzelbir site ilköğretim 1. sınıfdan 8. sınıfa kadar her öğrencinin kullanabileceğigüzelortam .

Morpa Kampüs Üye Ol Öğrenci (Üye Olmak istiyorum)

ilköğretim bir, iki ve üçüncü sınıflar için Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri, dört, beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji,Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini kapsar.

Morpa Kampüs Nasıl Kullanılır?
İnternet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi girilerek kullanılır. Morpa Kampüs’ten yararlanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Morpa Kampüs herhangi bir bilgisayar kurulumu veya Cd gerektirmez. Yapılması gereken tek şey, www.morpakampus.com.tr adresine girerek üye olmaktır.

Morpa Kampüs Deneme üyeliği hakkı: Morpa Kültür yayınlarının 1., 2., 3., 4. ve 5. Sınıf 1200 – 1800 Soruda Temel Dersler, Yaprak Test, Matematik Sihirbazı ve Pratik Dil Bilgisi kitaplarından bir tanesini satın alan okurlar için geçerlidir.

Deneme üyeliğinden her okur sadece 1 kez yararlanabilir.

Deneme üyeliği ücretsiz olup kayıt olunan tarihten itibaren belirtilen günler arasında geçerlidir.

Öğretmenler için deneme üyeliği yoktur. Öğretmenlerimiz, istenilen bilgi ve belgeleri bize ulaştırdığı taktirde ücretsiz olarak Morpa Kampüs üyeliğine sahip olabileceklerdir.

Morpa Kampüs Üye Ol – 2015 2016

Yorumlar (357 Yorum)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

  • omedya :

    11 Şubat 2016-16:33

    bende çalışmak istiyorum

  • fırat :

    12 Aralık 2015-20:09

    adım fırat şahin öğrenci olarak bir türlü öye olamıyon ne yapacam neolur cevap yazın

  • ece :

    11 Eylül 2015-13:53

    nasıl üye olunur
    bana yardım edermisiniz

    • fırta :

      12 Aralık 2015-20:07

      volla bende anlamadım öğrenci girişi bir türlü olmuyor offf

    • burak :

      28 Aralık 2015-22:44

      ilk önce morpa kampüs nasıl kaydol yazın. sonra nasıl deneme üyeliği yapılır butonuna tıklayın. sonra en alttaki öğrenci deneme üyeliğine tıklayın ve en sonuncuda olan deneme üyeliğine
      basın. ve kayıt olun. ve ısbn no girin.ısbn no.,95632145870

  • mert :

    08 Haziran 2015-10:48

    dersler çalışabiliriz

  • melis :

    02 Nisan 2015-20:31

    çalışmak başarılı olmak istiyorum.

    • turan :

      25 Mayıs 2015-08:20

      çalışmak istiyorum

  • irem :

    23 Mart 2015-19:43

    ben bedavaya morpa kampüse üye olmah istiyorum adım irem şahin 4 sınıfa gidiyorum

    • omedya :

      11 Şubat 2016-16:32

      ben de çalışmak istiyorum

  • alihan gezer :

    17 Mart 2015-14:30

    çok iyi

  • tuğbazencirci :

    12 Mart 2015-21:53

    ben girmek istiyorum giremiyorum

  • ilmiye :

    04 Mart 2015-09:18

    Çalışalım çalışmak güzeldir.

    • esma :

      13 Mart 2015-19:34

      ben giremiyorum çünkü paralı üye olunuyo hiç ben bir defa bile girmdeim biliyonuzmu

  • ilmiye :

    04 Mart 2015-09:17

    Lütfen beni kabul edin

  • beste :

    25 Şubat 2015-20:43

    ücretlimi ve nasıl kayıt olunur

  • ebru :

    24 Şubat 2015-18:11

    nasıl kaydolunur

  • mehmet suphi öz :

    25 Ocak 2015-19:13

    bana kurabilirmisiniz

  • orco :

    21 Ocak 2015-17:03

    nasıl girilir

  • bedritalha :

    21 Ocak 2015-15:08

    mopa kampuse kayır olamıyorum

  • bedritalha :

    21 Ocak 2015-15:07

    kayıt olmak istiyorum ve onla eylenmek istiyorum

  • yasemins :

    20 Ocak 2015-15:04

    valla nasıl girilir nasıl çıkılır bı boh anlamadım

  • alihaydar :

    18 Ocak 2015-09:17

    morpa kampüs öğrencilere çok faydalı

  • fikret akyüz :

    17 Ocak 2015-11:30

    şule akyüz kayıt olmak istiyor.

    • NUDEM :

      29 Ocak 2015-13:22

      çoook yararlı

      • beyza :

        30 Ocak 2015-20:57

        evet çok yararlı doğru söylüyor

        • nermin :

          30 Ocak 2015-21:00

          morpa kampüs çok güzel ben girdim

    • NUDEM :

      29 Ocak 2015-13:24

      ÇALIŞALIM.ÖĞRENELİM.BİLELİM.BULALIM

  • atakan :

    16 Ocak 2015-19:33

    nasıl açılıyo

    • rana :

      20 Ocak 2015-20:24

      valla ben denedim zor hemde o kadar zor ki

  • atakan :

    12 Ocak 2015-16:24

    calısalım cocuklar calsmak guzeldır

  • atakan :

    12 Ocak 2015-16:22

    selamın aleykum cok guzel bu ya

  • atakan :

    12 Ocak 2015-16:21

    Nasıl bır sey bu

  • mertali...18 :

    24 Aralık 2014-19:41

    kuralım

    • büşra :

      13 Ocak 2015-22:53

      aynen kuralım ama kuramıyorum

  • nazmi gocmen :

    24 Aralık 2014-15:53

    ben morpa kampüsü eğitim için istiyorum ve bu yüzdende ben morpa açmak istiyorum

  • özge :

    08 Kasım 2014-22:09

    bende yapamıyorum bizim sınıfta ASYA var onun 4 senedir açık onada soracam nasıl yapmış.

  • zeynep :

    03 Kasım 2014-22:04

    ben morpa kompüse üye olmak istiyorun

    • efe :

      29 Kasım 2014-22:21

      çok kolay morpa kampüse öğrenciye girceksin ve üye ola tıklıyacaksın.

  • Busenur :

    27 Ekim 2014-18:18

    çok çalışalım

  • fatma :

    27 Ekim 2014-16:16

    nasıl üye olcaz

  • RUMEYSA :

    15 Ekim 2014-17:13

    üye olmak istiyorum

  • öykü :

    08 Ekim 2014-18:25

    bana da yardım edin lütfen :(

  • batuhan :

    24 Ağustos 2014-19:39

    ya bı bulamadım ucetsız uyelık sıf isbn den dolayı

  • alper :

    23 Haziran 2014-14:30

    morpa kampüs nasıl acılır

  • ikizler :

    28 Mayıs 2014-16:05

    bena morpa kampüs açıldı ama şifreyi unuttum

    • Sinem :

      13 Haziran 2014-11:11

      Morpa kanpüse. nasıl kayıt olunuyor

      • saadet :

        01 Kasım 2014-15:18

        aynen ya bu arada meraba ben saadet annemin facebookunu kullanıyorum

    • tahir :

      09 Ekim 2014-17:03

      bende bilmiyorum

  • seda :

    23 Mayıs 2014-18:57

    morpa kampüse nasıl kaydolunuyo

  • ebubekir :

    17 Mayıs 2014-11:12

    15456

  • samet :

    21 Nisan 2014-17:34

    ben morpa kampüse katılmak istiyorum

  • ahmetali :

    09 Nisan 2014-16:32

    çok güzelll

    • duygu :

      20 Nisan 2014-11:30

      ben kayıt olmak istiyorum

      • EMRE ŞENEL :

        02 Haziran 2014-21:59

        NASIL GİRCEM

  • melike :

    26 Mart 2014-09:55

    ögrenci girişine nasıl kaydoloyoruz

    • ahmetali :

      09 Nisan 2014-16:33

      kolay

  • elif :

    24 Mart 2014-19:31

    nasıl açılıyor

  • fatmanur :

    03 Mart 2014-18:33

    morpa kampüsle çok eğleniyorum

    • dilan :

      20 Mart 2014-14:53

      şifreyi söylermisin lütfen

      • memoş :

        04 Nisan 2014-13:31

        sen söyle

    • elif :

      18 Eylül 2014-17:52

      şifreyi söyler misin lütfen nolur

  • ayda :

    02 Mart 2014-20:38

    gerçekte çok işimeyaradı

    • Zeynep Sena :

      06 Mayıs 2014-21:37

      üye olmak istiyorum

  • ipek :

    28 Şubat 2014-22:08

    öğrenci olarak morpa kampüse kaydolmak istiyorum

    • isimsiz şahız :

      12 Nisan 2014-19:36

      olur

  • Emre :

    27 Şubat 2014-10:09

    naber

  • Hüseyin delihan :

    26 Şubat 2014-18:29

    çalışalım çocuklar

  • yunus emre aslan :

    13 Şubat 2014-15:52

    bencede

    • yunus emre aslan :

      13 Şubat 2014-15:53

      bende girmek istedim ama olmadı

      • ilhan atım :

        18 Nisan 2014-22:10

        ben çok ama çok çalışmak istiyom verirseniz

  • ezgi :

    12 Şubat 2014-15:42

    ne olur yardımcı ol

  • deniz :

    06 Şubat 2014-14:01

    çalışalım anne ve babamızın emegini verelim ve çalışalım büyük adam olalım çocuklar şimdi aklınız yok büyürseniz anlarsınız çocuklar niye ben okumadım

  • serhat :

    05 Şubat 2014-17:59

    morpa çok yararlı

  • DEMET ÇELİK :

    02 Şubat 2014-22:32

    BENCE ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK İYİ

  • unal :

    29 Ocak 2014-18:04

    çalışalım çocuklar çalışmak güzeldir

1 2 3

İlginizi çekebilir

İnsülin Nedir

İnsülin Nedir

Üniversite ve Eğitim