Bilgi Zamanı

Morpa Kampüs Üye Ol Kaydol

Morpa Kampüs Üye Ol Kaydol
14 Şubat 2016 - 14:05 'de eklendi ve 26991 kez görüntülendi.

Morpa Kampüs Üye Ol Öğrenci (Üye Olmak istiyorum)

Morpa Kampüs Üyelik İle İlgili Bilgiler ve Yorumlar

morpa kampüs,morpa kampüs 4.sınıf,morpa kampüs 5. sınıf,morpa kampüs deneme üyeliği şifresi nasıl oluyor,morpa nasıl, www.morpakampus.com.tr

Morpa Kampüs; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerdedestekolmak içinhazırlanmış, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılanbilgisayardesteklibir eğitim yazılımıdır. OynayarakÖğretmeye amaçlıgüzelbir site ilköğretim 1. sınıfdan 8. sınıfa kadar her öğrencinin kullanabileceğigüzelortam .

Morpa Kampüs Üye Ol Öğrenci (Üye Olmak istiyorum)

ilköğretim bir, iki ve üçüncü sınıflar için Türkçe, Matematik ve Hayat Bilgisi dersleri, dört, beş, altı, yedi ve sekizinci sınıflar için Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji,Sosyal Bilgiler ve İngilizce derslerini kapsar.

Morpa Kampüs Nasıl Kullanılır?
İnternet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi girilerek kullanılır. Morpa Kampüs’ten yararlanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Morpa Kampüs herhangi bir bilgisayar kurulumu veya Cd gerektirmez. Yapılması gereken tek şey, www.morpakampus.com.tr adresine girerek üye olmaktır.

Morpa Kampüs Deneme üyeliği hakkı: Morpa Kültür yayınlarının 1., 2., 3., 4. ve 5. Sınıf 1200 – 1800 Soruda Temel Dersler, Yaprak Test, Matematik Sihirbazı ve Pratik Dil Bilgisi kitaplarından bir tanesini satın alan okurlar için geçerlidir.

Deneme üyeliğinden her okur sadece 1 kez yararlanabilir.

Deneme üyeliği ücretsiz olup kayıt olunan tarihten itibaren belirtilen günler arasında geçerlidir.

Öğretmenler için deneme üyeliği yoktur. Öğretmenlerimiz, istenilen bilgi ve belgeleri bize ulaştırdığı taktirde ücretsiz olarak Morpa Kampüs üyeliğine sahip olabileceklerdir.

Morpa Kampüs Üye Ol – 2015 2016

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

 BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

( 359 Yorum )

  • Nehir şevli ;

    Test için çok yararlı

    13 Kasım 2016 20:00
  • kerem ;

    morpa kabüs üre

    29 Ekim 2016 22:31
  • omedya ;

    bende çalışmak istiyorum

    11 Şubat 2016 16:33
  • fırat ;

    adım fırat şahin öğrenci olarak bir türlü öye olamıyon ne yapacam neolur cevap yazın

    12 Aralık 2015 20:09
  • ece ;

    nasıl üye olunur
    bana yardım edermisiniz

    11 Eylül 2015 13:53
    • fırta ;

      volla bende anlamadım öğrenci girişi bir türlü olmuyor offf

      12 Aralık 2015 20:07
    • burak ;

      ilk önce morpa kampüs nasıl kaydol yazın. sonra nasıl deneme üyeliği yapılır butonuna tıklayın. sonra en alttaki öğrenci deneme üyeliğine tıklayın ve en sonuncuda olan deneme üyeliğine
      basın. ve kayıt olun. ve ısbn no girin.ısbn no.,95632145870

      28 Aralık 2015 22:44
  • mert ;

    dersler çalışabiliriz

    08 Haziran 2015 10:48
  • melis ;

    çalışmak başarılı olmak istiyorum.

    02 Nisan 2015 20:31
    • turan ;

      çalışmak istiyorum

      25 Mayıs 2015 08:20
  • irem ;

    ben bedavaya morpa kampüse üye olmah istiyorum adım irem şahin 4 sınıfa gidiyorum

    23 Mart 2015 19:43
    • omedya ;

      ben de çalışmak istiyorum

      11 Şubat 2016 16:32
  • alihan gezer ;

    çok iyi

    17 Mart 2015 14:30
  • tuğbazencirci ;

    ben girmek istiyorum giremiyorum

    12 Mart 2015 21:53
  • ilmiye ;

    Çalışalım çalışmak güzeldir.

    04 Mart 2015 09:18
    • esma ;

      ben giremiyorum çünkü paralı üye olunuyo hiç ben bir defa bile girmdeim biliyonuzmu

      13 Mart 2015 19:34
  • ilmiye ;

    Lütfen beni kabul edin

    04 Mart 2015 09:17
  • beste ;

    ücretlimi ve nasıl kayıt olunur

    25 Şubat 2015 20:43
  • ebru ;

    nasıl kaydolunur

    24 Şubat 2015 18:11
  • mehmet suphi öz ;

    bana kurabilirmisiniz

    25 Ocak 2015 19:13
  • orco ;

    nasıl girilir

    21 Ocak 2015 17:03
  • bedritalha ;

    mopa kampuse kayır olamıyorum

    21 Ocak 2015 15:08
  • bedritalha ;

    kayıt olmak istiyorum ve onla eylenmek istiyorum

    21 Ocak 2015 15:07
  • yasemins ;

    valla nasıl girilir nasıl çıkılır bı boh anlamadım

    20 Ocak 2015 15:04
  • alihaydar ;

    morpa kampüs öğrencilere çok faydalı

    18 Ocak 2015 09:17
  • fikret akyüz ;

    şule akyüz kayıt olmak istiyor.

    17 Ocak 2015 11:30
    • NUDEM ;

      çoook yararlı

      29 Ocak 2015 13:22
      • beyza ;

        evet çok yararlı doğru söylüyor

        30 Ocak 2015 20:57
        • nermin ;

          morpa kampüs çok güzel ben girdim

          30 Ocak 2015 21:00
    • NUDEM ;

      ÇALIŞALIM.ÖĞRENELİM.BİLELİM.BULALIM

      29 Ocak 2015 13:24
  • atakan ;

    nasıl açılıyo

    16 Ocak 2015 19:33
    • rana ;

      valla ben denedim zor hemde o kadar zor ki

      20 Ocak 2015 20:24
  • atakan ;

    calısalım cocuklar calsmak guzeldır

    12 Ocak 2015 16:24
  • atakan ;

    selamın aleykum cok guzel bu ya

    12 Ocak 2015 16:22
  • atakan ;

    Nasıl bır sey bu

    12 Ocak 2015 16:21
  • mertali...18 ;

    kuralım

    24 Aralık 2014 19:41
    • büşra ;

      aynen kuralım ama kuramıyorum

      13 Ocak 2015 22:53
  • nazmi gocmen ;

    ben morpa kampüsü eğitim için istiyorum ve bu yüzdende ben morpa açmak istiyorum

    24 Aralık 2014 15:53
  • özge ;

    bende yapamıyorum bizim sınıfta ASYA var onun 4 senedir açık onada soracam nasıl yapmış.

    08 Kasım 2014 22:09
  • zeynep ;

    ben morpa kompüse üye olmak istiyorun

    03 Kasım 2014 22:04
    • efe ;

      çok kolay morpa kampüse öğrenciye girceksin ve üye ola tıklıyacaksın.

      29 Kasım 2014 22:21
  • Busenur ;

    çok çalışalım

    27 Ekim 2014 18:18
  • fatma ;

    nasıl üye olcaz

    27 Ekim 2014 16:16
  • RUMEYSA ;

    üye olmak istiyorum

    15 Ekim 2014 17:13
  • öykü ;

    bana da yardım edin lütfen :(

    08 Ekim 2014 18:25
  • batuhan ;

    ya bı bulamadım ucetsız uyelık sıf isbn den dolayı

    24 Ağustos 2014 19:39
  • alper ;

    morpa kampüs nasıl acılır

    23 Haziran 2014 14:30
  • ikizler ;

    bena morpa kampüs açıldı ama şifreyi unuttum

    28 Mayıs 2014 16:05
    • Sinem ;

      Morpa kanpüse. nasıl kayıt olunuyor

      13 Haziran 2014 11:11
      • saadet ;

        aynen ya bu arada meraba ben saadet annemin facebookunu kullanıyorum

        01 Kasım 2014 15:18
    • tahir ;

      bende bilmiyorum

      09 Ekim 2014 17:03
  • seda ;

    morpa kampüse nasıl kaydolunuyo

    23 Mayıs 2014 18:57
  • ebubekir ;

    15456

    17 Mayıs 2014 11:12
  • samet ;

    ben morpa kampüse katılmak istiyorum

    21 Nisan 2014 17:34
  • ahmetali ;

    çok güzelll

    09 Nisan 2014 16:32
    • duygu ;

      ben kayıt olmak istiyorum

      20 Nisan 2014 11:30
      • EMRE ŞENEL ;

        NASIL GİRCEM

        02 Haziran 2014 21:59
  • melike ;

    ögrenci girişine nasıl kaydoloyoruz

    26 Mart 2014 09:55
    • ahmetali ;

      kolay

      09 Nisan 2014 16:33
  • elif ;

    nasıl açılıyor

    24 Mart 2014 19:31
  • fatmanur ;

    morpa kampüsle çok eğleniyorum

    03 Mart 2014 18:33
    • dilan ;

      şifreyi söylermisin lütfen

      20 Mart 2014 14:53
      • memoş ;

        sen söyle

        04 Nisan 2014 13:31
    • elif ;

      şifreyi söyler misin lütfen nolur

      18 Eylül 2014 17:52
  • ayda ;

    gerçekte çok işimeyaradı

    02 Mart 2014 20:38
    • Zeynep Sena ;

      üye olmak istiyorum

      06 Mayıs 2014 21:37
  • ipek ;

    öğrenci olarak morpa kampüse kaydolmak istiyorum

    28 Şubat 2014 22:08
    • isimsiz şahız ;

      olur

      12 Nisan 2014 19:36
  • Emre ;

    naber

    27 Şubat 2014 10:09
  • Hüseyin delihan ;

    çalışalım çocuklar

    26 Şubat 2014 18:29
  • yunus emre aslan ;

    bencede

    13 Şubat 2014 15:52
    • yunus emre aslan ;

      bende girmek istedim ama olmadı

      13 Şubat 2014 15:53
      • ilhan atım ;

        ben çok ama çok çalışmak istiyom verirseniz

        18 Nisan 2014 22:10
  • ezgi ;

    ne olur yardımcı ol

    12 Şubat 2014 15:42
  • deniz ;

    çalışalım anne ve babamızın emegini verelim ve çalışalım büyük adam olalım çocuklar şimdi aklınız yok büyürseniz anlarsınız çocuklar niye ben okumadım

    06 Şubat 2014 14:01
  • serhat ;

    morpa çok yararlı

    05 Şubat 2014 17:59
  • DEMET ÇELİK ;

    BENCE ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK İYİ

    02 Şubat 2014 22:32
  • unal ;

    çalışalım çocuklar çalışmak güzeldir

    29 Ocak 2014 18:04