Gündeme Farklı Bakış - 2013 Mersin

-
Sponsorlu bağlantılar
Sponsorlu bağlantılar

23 Eylül 2014 Ortaöğretim KPSS Soruları Nasıldı Zor muydu Sınav Yorumları

Ortaöğretim lise mezunları için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) yapıldı. 23 Eylül 2014 Ortaöğretim KPSS sınav Soruları Yorumları Zor muydu Kolay mıydı 23.09.2014,2014 kpss alan soruları yorumları sınav nasıldı zormuydu kolay mıydı 23-09-2014 . 23 Eylül 2014 Ortaöğretim Lise Düzeyi KPSS Sınav Yorumları Bu Sayfada …

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilen, KPSS’nin Ortaöğretim mezunlarına yönelik oturumu 159 il ve ilçe merkezinde ve Lefkoşa’da saat 09.30’da başladı.

Adaylara 120 soru için 120 dakika süre verildi.

Kimlik ve güvenlik kontrolleriyle salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için adaylar, sınavın başlama saatinden önce sınava girecekleri binanın kapısında hazır bulundu.

Adaylar, sınav salonuna sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı ya da pasaportları kontrol edilerek alındı.

Gerekli kimlik kontrolleri ve yerleştirme işlemleri tamamlandıktan sonra salon başkanı sınavda uyulacak kuralları adaylara okudu ve ilgili oturumda cevaplanacak test için kullanılacak sınav evrakıyla içinde kalem, silgi bulunan kutular dağıtıldı.

Sınav sonuçları ÖSYM’nin ”http://sonuc.osym.gov.tr” internet adresinden öğrenilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

23 Eylül 2014 Ortaöğretim KPSS Sınav Soruları İçin Tıklayın

KPSS, ortaöğretim düzeyine yönelik yarın yapılacak oturumla tamamlanacak.

kpss sınav yorumları 23.09.2014,2014 Ortaöğretim kpss yorumları sınav nasıl geçti nasıldı zor muydu kolay mıydı ,2014 kpss Ortaöğretim lise soruları yorumları uzman yorumları soru tartışmaları

Sınav giren adaylar özellikle tarih sorularının zorluğundan şikayet ettiler. Siz de yorumlarınızı aşağıdan yazabilirsiniz ….

Sizce 23 Eylül 2014 Ortaöğretim KPSS Sınav Soruları Nasıldı ? Zor muydu Kolay mıydı ? Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz …

Kategori: Yaşam

861 Yorum Yapılmış.

  1. hediye diyor ki:

    bn daha sınava girmedim ama şimdidem korkmaya başladım :( :(

  2. umut diyor ki:

    düz lise mezunuyum

  3. umut diyor ki:

    slm 87.382 aldım sıralamm 5876 atanırmıyım

  4. Leyla diyor ki:

    Ben düz lise çıkışlıyım 84 aldım atanırmıyım sizce ikinci tercihte lütfen cevap yazın

  5. ünsal diyor ki:

    arkadaslar ben turızm ve otel işletmecıliği önlisans mezunuyum kpss 71.9960 aldım bu dusuk puanlarla guzel yerlere atanan arkadaslar nasıl tercıh yapıyorlar nelere dıkkat edıyorlar kı atanıyorlar bıze de yardım edın lutfen bu benım son sansım nolur ya cvp yazın

  6. ............... diyor ki:

    ben böyle adaletsizliğin kpss tercih sonuçlarında kendi adamlarını almışlar insanlarla resmen dalga geçiyolar allahtan bahsederler bide bi gram allah korkusu yok onlarda başka yerlerinden hak yedikleri çıkar inşallah

  7. mina diyor ki:

    Sabahtan beri üstündeyim neden hala açmadınız 23:48’de son anda biti

  8. haydar a. diyor ki:

    :) kpss için tercih yapmaya geldim ama sistemde aynen şöyle yazıyor..İSTEĞİNİZ SIRAYA ALINMIŞTIR LÜTFEN BEKLEYİNİZ..tam üçbuçuk saattir ağaç gibi bekliyorum ama belliki tercih yapamayacam..bunla ilgilenen yetkililerin taaaaa………. :@

  9. Emre diyor ki:

    Arkadaslar.kpss.66 kusur.aşcıyım,bıyere atanma sansım varmı acaba.

  10. bahar diyor ki:

    arkadaşlar ben meslek lisesi mezunuyum 72 puan aldım atanır mıyım lütfen yorum yazın

  11. lokman diyor ki:

    mrb arkadaslar ben düz lise çıkışlıyım 85 puanım var sizce atanabilme sansım varmı lütfen yorum yapın

  12. hatice diyor ki:

    arkadaşları düzlise mzunuyum 70 puanm war nereleri tercih etmeliyim atanurmıyım yardım?

  13. ertugrul diyor ki:

    ben sinoptan ertugrul 69 aldım tercihim batıya yetmez diyorlar ben yine batıyı yazcam ne olur neolmaz

  14. vic diyor ki:

    ali 95 puanla hangi ili yazmayı düşünüyorsun

  15. Perikızı diyor ki:

    önlisans da 85 yeterli mi puanlar çok yüksek atamalarda..offf yaa

  16. Perikızı diyor ki:

    alan atamasına dahil değilim..tekstilden atama yok..3001 egöre tercih yapıcam..85.63 puanla atanamam sanırım..bugün kendimi bayağa üzdüm bu konuda

  17. Efkan diyor ki:

    Merhabalarr , ben düz lise fen alanından çıkışlıyım . Sınavdan 85.050 civarında aldım . Başarı sıralamam 14 . 041 civarında . Atanma şansım var mı ? Atanma şansın nedir ? Bilen var mı ?

  18. fatih diyor ki:

    arkadaşlar lise fen bilimleri bölümünden mezunum 89.09 2850.sıradayım bi yer gelirmi.

  19. nur diyor ki:

    benim ortaöğretim, 64 küsurlarda sosyal bilimler mezunuyum ama sağlık seçebiliyo muyum tercihlerde, bilen varsa söyleyebilir mi?atanamasamda tabi merak ediyorum…şimdiden tşk. ederim

  20. HALIL diyor ki:

    arkadaşlar ben ticaret lisesi mezunuyum kpss den 59.94 aldım sizce bir yere atanabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim.

  21. ali diyor ki:

    ben düz lise mezunuyum 95 aldım sıralamam da iyi bir yerler gelir mi lütfen mantıksız cevaplar yazmayın bilgisi olan cevaplasın…

  22. bahar diyor ki:

    kpss den (ortaöğretim) 78 aldım. atanabilir miyim ? ahh o genel kültür yok mu yaa

  23. elif diyor ki:

    anadolu lısesı mezunuyum ortaogretım kpss den 76 aldım sizce sansım nedir bır uzmandan cevap almak ıstıyorum

  24. elif diyor ki:

    anadolu lisesi yenı mezunuyum ortaöğretım kpss den 76 aldım sizce sansım ne kadar birileri doğruları soylesın bana ama ben atanmak istıyorum :)

  25. hasan diyor ki:

    selam arkadaşlar ben meslek lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum. ortaöğretim kpss puanım 85 sizce bir yerlere yerleşebilirmiyim. rica etsem biri cevap verebilir mi.

  26. inşallah diyor ki:

    arkadaşlar ben 89.198 aldım sıralamam 2741 atanbilırmym lutfen cevap yazın hayat memat meselesi

  27. Melis diyor ki:

    Arkadaslar ben 2 yillik halkla ilskiler bitirmistm , suandada tarih bolumunde okuorum. Sinava onlisanstan ilk defa oylesine girdm ve 74 aldim. Sizce biyerler gelebilir mi bu puanla bsi olabilir mi ?

  28. irem diyor ki:

    arkadaşlar ben meslek lisesi bilgisayar bölümünden mezunum 80 puan aldım sizce atanma sansım warmı bölümle ilgili yada diger ?yardımcı olursanız sevinirim.

    • canan diyor ki:

      arkadaşlar benim bölümde bilgisayar lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi

    • numan diyor ki:

      mrb.irem bende bilişim teknolojileri mezunuyum 77 kusur aldım.senin 80 ile alanında kaçıncı olduğunu biliyo musun??

  29. hemşire diyor ki:

    merhaba arkadaşlar kadrolar nezaman olcak bilginiz var mı 4b alımı yapılmıyo mu 657mi olcak şimdi bu alımlarr:(

  30. rozyyy diyor ki:

    arkadaşlar benim puan 68 küsür işte.. çocuk gelişimi meslek lisesi son sınıfım nereleri tercih edebilirim ve atama şansım sizce var mı :(

  31. ceren diyor ki:

    arkadaşlar tercihler ne zaman yapılacak

  32. uığur diyor ki:

    arkadaşlar hemşirelik lise son sınıfım kpss puanım 77.775 sizce merkeze atanırmıyım???

  33. sewda diyor ki:

    67 puanla atanabılırmıyım?ort.ögrt.

    • cemre diyor ki:

      benimde aynı puan ortaöğretim çocuk gelişimi bölümününden mezunum sizce atanma şansım var mı ?

  34. mehmet emin diyor ki:

    orta ögretim sınavına giren arkadaslar için yazıyorum ben lisans duzeyinde girdim yeminederim sizin orta ögretim sınavına giren arkadasların soruları bizden daha zordu bu size bir koplu bence hakınızı arayın

  35. izzettin diyor ki:

    bende muhsebe ve finansman meznunuyum sizce 90

  36. feyza diyor ki:

    32 nete 70 gelrmi standart sapmayla sizce arkadaslr ne or cevplyn ya

  37. chukka diyor ki:

    arkadaşlar en son atama 93.552 falan 2013 alım fazla olacak diyorlar bakan açıklama yapmıs eğer öyle olursa atanma puanı 88-90 arası kalabilir ayrıca 2010 puanına göre hesaplama yapmak yanlıs çünkü sıralama sonuçları önemli

  38. selma diyor ki:

    arkadaşlar sonuçlar açıklandı mı biricevap versin

  39. selam diyor ki:

    arkadaşlar merhaba sonuçlar açıklandı mı ön lisans acıklanmış

  40. napıcaksın diyor ki:

    ben ne kadar doğru yalnıs yaptıgımı bılmıyorum. ama fakat bu sınavda taban puan olucakmı 50 gıbı mesela benım 2010da girdıgım sınavda vardı bu senede olurmu ? birde kaç puanla 70 alına bılıo tahmınen ınsallah herkesn ıstedıgı ouan olur 70 alırsam benm bölümüm için çok iyi :))

  41. kvsr diyor ki:

    86 nete kaç puan gelir sizce atanır mıyım lütfen cevap yazın :(

  42. furkan diyor ki:

    Arkadaşlar, 53netm var sizce kaç puan alırm sml mznym atanırmym???

    • ismail diyor ki:

      güzel vatanımızın güzel insanları 45/48 net yapıp atanırım diyen arkadaşlar atanamazsın 95/100 netten bahsedip kaç puan gelir diyenler o kadar net yapacak kadar zekan varsa internetten hesaplatacak kadarda zekisindir +2 yada -2 dir 40 netle 70 gecermi diye soranlar geçemessin. bunlar gerçekler

  43. lab-teknis. diyor ki:

    Arkadaşlar ort.laboratuvar teknisyeni bölümündeyim.87 puan(2010 verilerine göre)bekliyorum.Acaba atanabilir miyim?Lütfen yardımcı olun…

  44. esra esra diyor ki:

    48 netle standart sapma falan 70 gelirmi arkadaşlar biri bi şey sölesin yaaa

  45. ESRA ESRA diyor ki:

    arkadaşlar 48 netle 70 alırmıyım orta öğretim

  46. kevser diyor ki:

    dilbilgisi sorularından yazım kurallarıyla ilgili bi soru vardı libya çölü nün dogru yazımı çölün büyük harfle başlaması lazımdı bence

  47. fatma göze diyor ki:

    sınav kolaymıydı

  48. Kader diyor ki:

    Allah ım hakkınızda hayırlı olanı wersin sınawa girenlere hep dua etdim inş bi şey olurda hepiniz yerleşirsiniz ben sınawa giremedim inş bu sene giricem ..allah ım hepimizin yar we yardımcısı olsun

  49. duranduran diyor ki:

    millet 80 90 puandan bahsediyor ben 60 alsam öpüpde basıma koyucam..

    • Vahdet diyor ki:

      Kardeşim Ağzına sağlık walla ben bi meslek lisesi mezunu olaraq bi 60 65 arası puan alacak olursam alır başım gözüme üstüne koyarım üstünede hayırlısıyla bide atamam gerçekleşti mi süper olur içimde kazanacağıma dair umut war inş gerçekleşirde hayalerime we hayelerimize kawuşmuş oluruz hayırlısıyla olması için hep Allahıma dua edip duruyorum İnş Da Olur da bu çektiğim sıkıntılar bi son bulurda yerine mutluluk huzur kaplarda derin bi rahat nefes almış olurum….

  50. chukka diyor ki:

    54-2 genel yetenek 49-11 genel kültür acaba standar sapmadan yüksek gelir mi:(yetiştiremedim türkçeyi.arkadaşalr yanlıs anlamayın netler belki bazılarına yüksek gelir ama hayat booyunca en berbat sınavımdı:)coğrafyadan sıçtım.matematik hepsini yapmıs bile olsamda acaip zamanımı aldı.diğerlerini uçarak yapmak zorunda kaldım.tarih çok da zor değildi ama öyle kolay gelmedi türkçeyi yetiştiremesemde bence sorular çok basitti lisans sınavına göre matematik 2010 göre çok daha zordu .tarih de zordu 2010 göre vatandaşlık dört tane kazık soru vardı.ama genel itibariyle coğrafya beni eledi.8 yanlısla hiç yapmadıgım coğrafya netini yaptım ayrıca 120-120 yapsak nolcek olacağımız memur.ya da hizmetli:) paspasa devam kolay gelsin

    • chukka diyor ki:

      haa bu arada ben 2005 öss de sayısal fulldü 90-90 net bırakmsmıstım ve ilk 1000 de idim sonra 2009 da girdim yine öleydi:)kendime de güvenirim ama bazı arkadaşların yorumlarından şüpheye düştüm ben salak mıyım die sınav kolaydı falan demişler.elbette zeki arkadaşlarımız her daim vardır ama kolaydı demelerini anlayamadım:)anladıgım şu 96 puan almak zorunda isen zordu 70 puan almak kolaydı:)yarım saatte o puanı alacak binlerce arkadaş biliyorum:) ayrıca inceledim soruları 2010 ile karsılastırdım matematikte 9-12 arası daha zor soru vardı saydın mı diceniz saydım:) tarhite 5-8 arası soru vardı onuda saydım:)coğrafyacı arkadaşlarla saydım coğrafya da 11 tane harbi soru vardı:)genel kültürde değişir ama 1-veya iki soru türkçeyi bilemem dolayısıyle 20-30 arası daha zor yapılması düşük soru demektir bu 20-30 soru da 4-5 puan eder çok fazla olmaz da demeyin neden mi?2010 lisans kpss ve 2012 arasında tam tamına 90 net yapan birisi için 6 puan fark var suan hesaplamalarda 2010 göre o yüzden dedim:) bu arada tam olarak 24-2 türkçe 30-0 mat 27-3 tarih 10-8 coğrafya 11-1 vatandaşlık.

  51. İsmail diyor ki:

    arkadaşlar meraba. ben kastamonudan yazıyorum. şey benim 61 netim var mat yapmadım hiç. ortaöğretim düzeyinde girdim sınava. sağlık meslek lisesi çıkışlıyım. bu işlerde bilgi sahibi biri varsa azcık açıklama yapabilir mi bana ve benim durumumda olan tüm arkadaşlara.

    • ayfer diyor ki:

      sağlık bölümünden mezun olanların şansı daha yüksek. bu kadar netle 70 puanı geçmişsin umut fazlaca
      bu bölümden 50 60 puanla atananlar var.

  52. süleyman diyor ki:

    ben puanımı hesapladıımda 84.3 falan geliyo standart sapma ile 86 87 faln olma ihtimali varmı genel yetenek 1 yanlıs

  53. vefalı diyor ki:

    arkadaslar ben 92/17 bekliyorum sizce standart sapma ile 87 alabilirmiyim

  54. vefalı diyor ki:

    slm arkadaslar ben turkçe 28/2 mat 24/3 tarih 25/4 coğ 11/3 vat 4/5 yaptım sizce standart sapma ile 87 alabilirmiyim lütfen arkadaslar cevap yazın hayat memat meselesi

  55. lokman diyor ki:

    mrb arkadaslar benim genel yetenekten 52 dogru 8 yanlısım genel kültürden 40 dogru 20 yanlısım vr lise mezunuyum taşrada olsa atanma sansım varmı yardımcı olursanız çok sevinirim simdiden tesekkürler

  56. anestezistrainnn diyor ki:

    ben anestezi teknikeriyim.yani sağlık meslek yüksek okulunun anestezi bölümnden mezunum.Ülkemizde artık neredeyse anestezi teknikeri olmak = atanamamak oldu.belirli bir baraja yok tabi en az 78 falan almammız lazım.okadar emek harcadıki geceleri hastanede nöbet tutup gündüzleri dershaneye gittim.sırf memur olabilmek atanabilmek için.sınavdan çıktığm anda tek hissedttiğim şey pişmanlıkdı.yazık uykusuzluğma emeklerime yazık.sorular kolaydı zordu diyemiyorum sadce saçma ve gerksizdi.allah herkesn hakknda hayrlsını nasip etsin.ama çok umutsuzum….

  57. mustafa diyor ki:

    arkadaşlar standart sapma dedikleri şey ne oluyor ne kadar puan fazla ediyor veya düşürüyor tam olarak bilen var mı misal olarak 70 puan alabilmek için ne kadar net yapmak gerekiyor. şu da bir gerçek bu sene yapılan kpss sadece lise mezunlarına atama şansı vermiyor bu benim şahsi görüşüm.Allah her kesin gönlüne göre versin nasip te varsa dağdan taştan gelir yinede o rızkı yersin .

  58. iremmm diyor ki:

    genco yanmıyo merak etme bu sınav iki yıl kadar gecerli oluyo

  59. genco diyor ki:

    merhaba arkadaşlar ben üniversite son sınıf öğrencisiyim. 2012 orta öğretim kpss ye girdim.2013 yılında da mezun olacam ünv.den.dolayısı ile lisans mezunu olmuş olacağım.şimdi benim orta öğretim kpss puanım yanacak mı? bilen varsa lütfan beni bilgilendirin…

  60. sencer diyor ki:

    2010 yılında 23 netle 60 aldım standart sapma bu kadar etkılermı puanı bu sınavdan 45 netim var 70 gelırmı yardımcı olursanız sevinirim ..

  61. iremmm diyor ki:

    sınavın 20 ekimde açıklanacagı soylenıyo ama ben puanların bır pes altı puan dusecegı kanaatındeyım zira genel anlamda insanların sınavı kotu gecmıs ama dedıgım gıbı bu benım dusuncem

    • başar diyor ki:

      insanların genel anlamda sınavının kötü geçmesi standart sapma puanını yükseltir.dolayısıyla puanlar yükselir.genel olarak kötü geçmiş sınavın sonucunda düşük puanlara bağlı olarak düşecek olursa eğer baraj puanı düşer.başka bişey olmaz irem.

  62. GÖNÜL diyor ki:

    benim 40 genel yetenek 20 genel kültür 2010 verilerine göre 75 gelecek düz lise mezunuyum atanma olasılığım nedir acaba merkez gelmez zaten taşraya atanırmıyım son olarak sonuclar ne zaman açıklanır atamalar ne zaman olur lutfen . bilgili birinden yorum bekliyorum

    • aynur diyor ki:

      düz lise mezunuysan 75 çok çok az ben 2010da 79la atanamadım torpil şart.bende torpil vardı ama hakkımla kazanmak istedim.moralini bozuyorum ama gerçek bu gönül

  63. iremmm diyor ki:

    ben genel yetenekten 57 d 3 y genel kültürden de 41 d 18 yanlış bekliyorum kpss 2010 a göre 88 puan çıkıyo sizce atanır mıyım

  64. Kevser diyor ki:

    Öğretmen lisesi mezunuyum. Toplam 86 netim var. Herkes 86 puan gelir atanamazsın dio. Standart sapma ne kadar etkiler kaç gelir sizce?

  65. rana diyor ki:

    bence kolaydı ya çalışmadığıma pişmanım :)ama sözelime güvenyorum yinede:))

  66. rambo diyor ki:

    arkadaslar ben 28/2 turkçe 24/3 matematik 25/4 coğrafya 10/4 vatandaşlık 4/5 sizce kaç gelir arkadaslar standart sapma ile kaç gelir
    87 alabilirmiyim :)

  67. Murat diyor ki:

    Benim 51.25 netim var 70 gelirmi acaba

  68. esma diyor ki:

    toplam puanım 60 çıkıo stardart sapmayla bişe olmaz ama atanma şansım varmı acaba meslek lisesi çıkşlym

  69. nuri diyor ki:

    arkadaşlar 80 90 net dyenlere kanmayın en iyiler bile döküldü bu sınavda

    • hayri diyor ki:

      en doğru yorumu bu arkadaş yapmış 80 90 neti rüyalarında görürler 3milyon adaydan enaz 2 milyonu 70 in altında

  70. hülya diyor ki:

    arkadaşlar sınav sonucu ne zaman açıklanacak bilgisi olan lütfen yazsın

  71. kader diyor ki:

    mrb arkadaşlar bencede coğrafya çok fazla puan getirecek

  72. Ugur diyor ki:

    Arkadaşlar oncelikle herkese gecmis olsun diliyorum benim 51d 5 genel y.39 d 14 yanlış sizce standart sapma ıle kac gelir

  73. bedirhan diyor ki:

    arkadaşlar yok 90 netim var yok 100 netim var diyeblere inanmayın kimse soruları bitiremedi.oyüzden atama puanları düşecek.atanırmıyım falan die kimseye sormayın onlar geleceğimi görüyo nasip deyin yav.allah herkese nasip etsin.bedirhan_0326@hotmail.com

  74. idil diyor ki:

    arkadaşlar nolur bişey söyleyin standart sapmayla 70 gelirmi acaba 38 netim var ortaöğretim

    • haydi hayırlısı diyor ki:

      seni üzmek istemem ama 38 netle 70 puan alabileceğini hiç sanmıyorum ama ben bir insanın yanılma payım çok yüksek sonuçlar açıklanmadan net bir şey söylemek pek te mümkün değil ama İNŞALLAH alırsın

    • merve diyor ki:

      normalde 58-60 netle 70 ve uzeri gelir

      • başar diyor ki:

        meraba merve yazdığından emin misin??benim tahminlerime göre 52-53 netim var.standart sapmayla 7 ten daha yukarı bekliorum.

    • merve. diyor ki:

      2010 da 45 nete 67 civarı puan gelmişti 38 le bilmiyorum belki standart sapma ile glebilir

  75. irem diyor ki:

    tesekkürler ınsallah emek veren herkes atanır

  76. irem diyor ki:

    bende genel yetenekten 56 d 4 y genel kültürden de 43 d 1 b 16 y yaptım sizce atanır mıyım

    • hunbey diyor ki:

      inş atanırsınız bend e öyle bi şeyler yaptım
      58 yada 59 yetenek 42 43 de kültür yaptım inş atanırız güzel bi yere ama söylediğim gibi kültür zor ötesiydi:)

  77. idil diyor ki:

    merhaba benim 38 netim var ortaöğretim acaba bu standartsapmayla 70 yakalayamazmıyım lütfen bişey söyleyin

  78. hanifiares diyor ki:

    arkadaşlar bu sınav sonunda standart sapmadan dolayı puanlar umulduğundan fazla olacak sıkmayın canınızı

  79. hunbey diyor ki:

    sorular çook zordu bence tarih özellikle
    genel kültür de zordu
    coğrafyada 5-6 soru vardı türkiyede hepsini yapacak çok az adam vardır diye düşünüyorum

    • adem diyor ki:

      arkadaşlar habur edirnede diyen bir zihniyet le tartışınca size hak veriyorum.askerliğimi haburda yaptım ve askerliğin çok getirisi oldu mesela gürbulak diyarbakır cevaplarda vardı bende 72 aldım hayırlısı olsun inşallah atanırsınız.

  80. mustafa diyor ki:

    sanki üniversite sınavına girdim gardas

  81. mustafa diyor ki:

    gardaslarım yapamasınlar diye sormuşlar

  82. aysel diyor ki:

    sorular kolaydı ama dedikleri gibi aynşitayn bile gelse yetiştiremezdi çünkü zamanla yarıştık mat 7 tane yaptım hepsi yalnış diğerleri iyi diye düşünüyorum inşallah aceleyle yanlış karar vermemişsem.Genel kültür çok gazete ,televizyonla arası iyi olan yapabilir bu yüzden çok soru kaybettim artık hayırlısı

    • Tarkan diyor ki:

      Einstein isminin böyle yazıldığını görseydi bidaha ölürdü emin ol :) :) aysel yaktın ortalığı :D :D yazdığın kelime sanki ayniş(e)ytan :D :D

  83. efe diyor ki:

    be 1 sene caıştım 1tane ne cıktı neenzerı gedı ıykıdersaneyegıtmemışm a tekrdadan segıler bayan akaaşlar haksızmıyım bkadar kazık sou olmaz ya 2006 2008 2010 dakı sorular daha kolaydı bence benımgıbı düşünüyosanıuz uaşı bana 5533956513

  84. yılmaz diyor ki:

    arkadaşlar merhaba anadolu lisesi çıkışlıyım genel yetenek 59d 1y genel kultur 47d 11y 2010 verılerıne gore 92 93 puan cıvarı gelcek sızce bu sene nası bı puan gelır ve atanma şansım nedır teşekkür ederım.

    • hunbey diyor ki:

      yılmaz kardeş eğer dediğin gibi yapmışsan sen 95 den aşağı almazsın çünkü standattan çook puan gelir
      eğer dedğin gibi yapmışsan hakatten helal olsun:)

      • deli__asik diyor ki:

        arkadaşlar sınav süresi iyiydi bence ben matematik hariç bütün soruları yaptığımda daha 50 dk vardı sınav bitimine… genel kültür soruları geçen yıllara nazaran biraz daha zordu bu da çok kişi katıldığındandır sanırım ama şu da bi gerçek ki bu hükümet oldukça memurların standardı ilerde daha da yükselecek gibi hayırlısıysa eğer Allah nasip etsin bizlere bir tane dil bilgisi sorusu iptal olabilir diye düşünüyorum ben


Facebook FriendFeed Twitter RSS Beslemesi

Mersin 2013-2014 |

Copyright © 2012 Bilgi Zamanı
sitemap Reklam Gizlilik Politikası e okul